Reobrim el Cafè de Mar

A partir del divendres 27 de novembre, reobrim l’Espai Culinari del Cafè de Mar. I ho fem amb un nou horari; de dimarts a dissabte, de les 13 h a les 21.30 h. A causa de la situació d’incertesa en què ens tornem a trobar, hem desenvolupat una proposta gastronòmica provisional en aquesta nova reobertura del Cafè.

Reprenem els menús de cuina casolana cooperativa amb opcions vegetarianes i veganes. Aprofundim en el concepte de cuina catalana com a bastida que ens apropa, gràcies a la seva trajectòria històrica i cultural, en fer valdre els orígens de les cuines populars, cal recordar sostingudes, majoritàriament, per dones, que ens convida a treballar amb productores i productes locals, de temporada i que a la vegada és permeable i està disposada sempre a beure d’altres cultures gastronòmiques.

 

 

La proposta gastronòmica presentada radica en l’objectiu de garantir un control ajustat, tant del nostre rebost com el cicle de producció, evitant al màxim les minves, mantenint l’essència de la nostra cuina. Per tant, en aquesta carta hi trobareu els plats més nostrats, amb els menjars i beures de sempre vetllant, com no podia ser d’una altra manera, per la presència de productes de proximitat, i de l’economia social i solidària. També hi trobareu alguna novetat que esperem que tingui bona rebuda.

Us esperem al Cafè, perquè només amb la solidaritat col·lectiva, aturarem l’envestida!

Share your thoughts