Menú de migdia

 

De dijous a dissabte, els migdies al Cafè tenen uns protagonistes ben clars; els menús de cuina casolana cooperativa amb opcions vegetarianes i veganes cada dia.

Amb ells, aprofundim en el concepte de cuina catalana com a bastida que ens apropa, gràcies a la seva trajectòria històrica i cultural, en fer valdre els orígens de les cuines populars, cal recordar sostingudes, majoritàriament, per dones, que ens convida a treballar amb productores i productes locals, de temporada i que a la vegada és permeable i està disposada sempre a beure d’altres cultures gastronòmiques.

La proposta gastronòmica presentada radica en l’objectiu de garantir un control ajustat, tant del nostre rebost com el cicle de producció, evitant al màxim les minves, mantenint l’essència de la nostra cuina. Per tant, en aquesta carta hi trobareu els plats més nostrats, amb els menjars i beures de sempre vetllant, com no podia ser d’una altra manera, per la presència de productes de proximitat, i de l’economia social i solidària.