Un febrer gens avorrit al Cafè de Mar

Aquest mes de febrer de 2024, al Cafè de Mar, serà qualsevol cosa menys avorrit, ja que hi passarà de tot; comèdia, carnaval, concerts, poesia…

Encetarem el mes amb una nova edició del Xup-xup Sound, cicle que neix de la unió de la Casa de la Música de Mataró amb l’Espai Culinari del Cafè de Mar, que té com a objectiu posar en relleu el talent emergent de la música maresmenca i facilitar l’accés a nous espais per poder tocar als grups emergents i amateurs de la comarca. El dijous 1 de febrer, els convidats seran Niel Laz i Clara Sunyer. Més informació: https://www.cafedemar.cat/event/xup-xup-sound-febrer-2024/

El divendres 2 de febrer arriba el Tropical Laughs, el show mensual de comèdia en directe al Cafè de Mar, amb la producció artística de la bona gent d’InfoLOLs. A l’escenari hi pujaran Guillem Estadella, un dels referents humorístics de la ràdio catalana, la monologuista argentina Romina Cocca i el jove talent i incontrolable de Borja Calvo i Maria Lyona, tot presentat i amenitzat pels MC’s Marc Martínez i Pau Sánchez. Més informació: https://www.cafedemar.cat/event/tropical-laughs-febrer-2024/

El dijous 8 de febrer encetem el Carnaval amb el Gran ball del dijous llarder amb el concert del grup mataroní Ràdio Funky, els seus hits es barrejaran amb els entrepans de botifarra d’ou i truita. Com han fet abans, Ràdio Funky tornaran a posar dret al Cafè creant una atmosfera festiva de les bones, amb els seus moments esbojarrats i tendres a l’hora. Més informació: https://www.cafedemar.cat/event/gran-ball-del-dijous-llarder-concert-de-radio-funky-2/

El dijous 15 serà el torn del Perifèric Poetry, l’espectacle mensual al Cafè de micro obert de poesia escènica. Els convidats per aquesta nit seran Daniel Felices; Compositor, cantant i guitarrista de ‘D’Callaos’, ‘De la Carmela’, ‘Un mar de ojos’ i ‘Mano a Mano con Duende Josele’, i Iñaki C. Nazabal; Autor de ‘El Alumno’, ‘Primitiva’, ‘Trilogía del silencio’ i ‘Komorebi, un dels referents en el circuit del ‘Poetry Slam’ i ‘Spoken word’, ells dos, tots junts, ens oferiran el seu espectacle de poesia i música on la sensibilitat traspassa les barreres físiques i dona de ple en la diana de les emocions. Més informació: https://www.cafedemar.cat/event/periferic-poetry-febrer-2024/

I el dijous 22, nova edició de la Jazz Jam al Cafè de Mar, amb la saxofonista manresana Aina López com a convidada, ella i la secció rítmica de Jazz Maresme encetaran una nova nit de jazz perquè, qui vulgui més tard, s’uneixi dalt de l’escenari amb el seu instrument, sigui una trompeta, una guitarra o la veu. Aquestes Jazz Jam són organitzades per l’Associació Jazz Maresme, la Casa de la Música de Mataró, la Unió de Cooperadors de Mataró i l’Espai Culinari del Cafè de Mar. Més informació: https://www.cafedemar.cat/event/jazz-jam-amb-aina-lopez/

Ja ho veieu, aquest febrer al Cafè de Mar hi passarà de tot, us hi esperem!

Share your thoughts