Neix Xup-xup Sound: Cuinant la nova música del Maresme

Una proposta que sorgeix de la unió, un cop més, de la Casa de la Música de Mataró amb l’Espai Culinari del Cafè de Mar. Xup-xup Sound té com a objectiu posar en relleu el talent emergent de la música maresmenca i facilitar l’accés a nous espais per poder tocar als grups emergents i amateurs de la comarca.

El Cafè de Mar, conegut per la seva atmosfera acollidora i el suport constant a la cultura popular, es converteix ara en l’escenari perfecte per aquest cicle, juntament amb la feina de tècnica de la Casa de la Música de Mataró, per tal que tot soni molt bé.

Aquests concerts es realitzaran un dijous al mes i comptarà amb dos artistes o grups cada nit. Tots els estils són benvinguts, des de la música indie fins al pop, rock, hip-hop i molts altres.

Els primers artistes a acompanyar-nos seran Marina Canet i Aaron, dues joves promeses mataronines, el dijous 12 d’octubre.

Marina Canet és solista, acostuma a acompanyar-se amb el piano i alguna vegada la guitarra. Canta temes propis i també fa versions i covers en català, anglès i castellà. Té dos temes publicats a totes les plataformes digitals i molts d’altres escrits. El primer que va treure es diu “Creure En Mi” i el segon “Ahir que estàvem junts“.

Aaron és un cantautor veneçolà que viu a Mataró des de molt jove. Des de fa alguns anys s’ha dedicat a escriure i desenvolupar el seu projecte musical, i ara mateix volen portar la proposta musical d’Aaron a la música en viu. Aaron i la seva banda ha tocat en llocs com la sala Barts de Barcelona, campaments d’estiu a València i en alguns llocs a Madrid, però volen enfocar-se a la ciutat de Mataró per a centrar-se en la proposta musical d’Aaron.

Share your thoughts