Aquesta temporada al Cafè de Mar arriba l’espectacle de comèdia Baix for Laughs Maresme Tropical

Un divendres al mes podreu escoltar els acudits de diferents còmics i còmiques de l’escena alternativa del país mentre gaudiu del sopar del Cafè de Mar (mastegueu bé abans de riure si us plau, no volem accidents).

Marc Martínez i Pau Sànchez són els impulsors de Baix for Laughs, un xou de comèdia que en molt poc temps ha traspassat els límits comarcals del Baix Llobregat per iniciar una conquesta humorística del país, arribant al Maresme per sotmetre, a base de ‘Laughs‘, al públic del Cafè de Mar una vegada al mes. Ells seran també els presentadors del xou que per la primera edició comptarà amb les actuacions de Raventós, Àlex Vila i Hannah Becker.

Amb aquesta novetat, s’amplia l’oferta de la programació cultural de l’Espai Cultural del Cafè de Mar, que ja té les cites mensuals amb la poesia escènica, amb el Perifèric Poetry, i amb el Jazz, amb les Jazz Jams, les presentacions de llibres o concerts. Una ampliació que segueix l’objectiu marcat ja fa gairebé deu anys, per convertir el Cafè de Mar en un espai cultural de referència a Mataró i el Maresme, per la nostra naturalesa cooperativa, en acollir xarxes culturals i socials existents a la ciutat, comarca i país.

Share your thoughts