9 anys donant joc

L’Espai Culinari del Cafè arriba aquest juny als 9 anys de vida, durant els quals ha reforçat la seva estratègia de combinar la gastronomia de proximitat i la cultura popular amb la dignificació laboral del sector de l’hostaleria.

El divendres 13 de juny del 2014 obria les portes l’Espai Culinari del Cafè com a lloc de restauració i oci impulsat per la Unió de Cooperadors de Mataró, una activitat cooperativitzada des del primer moment, i que fins avui, es manté ferma en aquest concepte. I durant aquests anys, tres pilars, tres bases absolutament innegociables, han anat prenent forma des del moment de redacció d’aquest projecte fins a l’actualitat: Gastronomia de proximitat, cultura popular i la dignificació laboral del sector de l’hostaleria.

Volem agrair a totes les persones que en algun moment heu passat, passeu i passareu per l’Espai Culinari, ja que sense vosaltres un projecte de socialització com el nostre no tindria sentit. Gràcies per fer-nos confiança. I per celebrar aquests 9 anys de vida, tenim preparades un seguit d’activitats durant els dies 15, 16 i 17 de juny, poesia, concerts, jocs infantils… que podeu consultar en la secció de l’agenda d’aquest web.

 

Share your thoughts