Arriben les Jazz Jams al Cafè de Mar

Seguint les petjades de les Jams JazzClap a la sala Clap, neix un nou cicle de Jams de Jazz a la ciutat de Mataró de la mà de l’Associació Jazz Maresme, la Casa de la Música de Mataró, la Unió de Cooperadors de Mataró i l’Espai Culinari del Cafè de Mar.

Les Jazz Jams del Cafè de Mar comptaran amb la secció rítmica de l’Associació Jazz Maresme i un/a convidat/da especial a cada sessió que obriran la jam a tots els músics que s’hi vulguin unir. Porteu els vostres instruments i moltes ganes de compartir música, us hi esperem.

Aquesta activitat serà mensual i funcionarà amb un règim de venda d’entrades, l’anticipada costarà set euros i es podran adquirir mitjançant la plataforma digital de venda d’entrades Codetickets. Una estona abans de cada jam, també es vendran entrades a taquilla en el mateix Cafè al preu de vuit euros. Els enllaços per a comprar les entrades, els trobareu en cada un dels esdeveniments de les jam que podeu trobar en aquest web en la secció d’agenda.

La primera cita serà el dijous 27 d’octubre i l’artista convidat serà el saxofonista català Martí Serra.

Share your thoughts