Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Perifèric Poetry presenta Rosa Pou + escenari obert

15 de desembre de 2022 @ 21:00 - 23:30

Dijous 15 de desembre
21 h | Taquilla inversa
Espai Culinari del Cafè de Mar

Rosa Pou presenta el poemari ‘Ala, bat! Sí, adeu’, publicat amb Edicions Tremendes l’any 2020, amb un recital que s’endinsa en el terreny compartit entre la música i la poesia. Acompanyada del pianista Aleix Cansell, combina poemes del llibre amb cançons del disc ‘Entre monosíl·labs‘ publicat amb Temps Record 2012.

Rosa Pou, nascuda l’any 1980 a la localitat baix-empordanesa de Serra de Daró va publicar el 2012 ‘Entre monosíl·labs’, on s’endinsava en el terreny compartit entre la música i la poesia. Prefereix les paraules curtes amb discursos llargs i els jocs i la intuïció abans que els virtuosismes o les gravetats exagerades.

Cantautora, poeta i lletraferida, escriu des del costat amè de l’enuig i el goig desxifrant la seva quotidianitat en un paisatge carregat de sons, mots, rimes, ritmes, jocs semàntics i fonètics. És sobretot el joc i això li ha permès desenvolupar una escriptura pròpia i una manera diferent d’acostar-se a la poesia. També ha publicat ‘Reversible’ (2016) amb el fotògraf Eugeni Prieto, i el citat ‘Ala, bat! Sí, adeu’. Actualment, codirigeix la part artística del Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison – La Bonne, i ha reaprès l’Àgora Poètica i el Premi de Poesia Francesca Bonnemaison. Rosa Pou actuarà acompanyada del pianista Aleix Cansell, professor de piano i participant en el grau superior en Piano Jazz al Taller de Músics, de Barcelona.

Perifèric Poetry Mataró és un espectacle de micro obert de poesia. S’hi dóna cabuda a tota mena de manifestació poètica o artística posant èmfasi a la poesia escènica. Aquesta activitat sempre l’obre un o un/a artista convidat/da per l’ocasió i després s’obre l’escenari per a les persones que prèviament s’han inscrit, tot coordinat pel presentador del xou, Danilo Facelli. Per aquesta edició de l’escenari obert de desembre, la tendresa serà el tema recurrent que les participants hauran d’afrontar quan pugin a l’escenari.

Mostra els detalls

Data:
15 de desembre de 2022
Hora:
21:00 - 23:30
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , ,