Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Presentació del llibre: ‘Passar a l’ofensiva, crisi ecosocial i programa polític’ de Josep Manel Busqueta

juliol 3 @ 19:00 - 21:00

Dimecres 3 de juliol / 19 h
Espai Culinari del Cafè de Mar

Conduirà l’acte: Jordi Canal i Utset

Aquest manifest és una proposta directa i ambiciosa, però també audaç i realista. Un text per estimular el debat i engrescar-nos políticament. Una eina imprescindible per als temps convulsos que vindran. Els darrers anys, diversos símptomes ens indiquen que som davant d’un punt d’inflexió per al futur de la humanitat.

A la crisi estructural del capitalisme s’hi han afegit la pandèmia, el canvi climàtic o l’escassetat de matèries, conseqüències d’un sistema depredador que ha topat amb els límits biofísics del planeta. Ens trobem en un moment clau per al futur de la nostra espècie: Les decisions que es prenguin els anys vinents marcaran el futur de molts milions de persones.

I davant d’això, què hi podem fer, nosaltres? Els moviments socials, populars i de classe afrontem el repte més important de la història. Per superar-lo, no ens serveixen les inèrcies del passat ni continuar a la resistència. Ens calen propostes globals, universalitzables. Hem de passar a l’ofensiva!

Aquesta activitat s’emmarca dins del ‘Cicle Utopies‘, organitzat per l’Arxiu / Biblioteca de la Unió de Cooperadors de Mataró, cicle que combina presentacions de llibres i sessions de cinema al Cafè de Mar.

Mostra els detalls

Data:
juliol 3
Hora:
19:00 - 21:00
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, ,