Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Perifèric Poetry presenta The Julandrons + escenari obert

abril 13 @ 21:00 - 23:00

Dijous 13 d’abril
21 h | Taquilla inversa
Espai Culinari del Cafè de Mar

Una gran selecció de rapsodes i performers omplirà l’escenari de polipoesia amb aquesta proposta artística trencadora. Amb la ballarina Sílvia Antolín, el poeta, actor, escriptor i flagell de liberals Mag Márquez, els fills putatius de la contracultura Curtis i Krònia i la poeta Mireia Torralba.

A principis del 2020, poc abans que s’aturés el món, naixia amb una sessió a l’Espai Hybris de l’Hospitalet del Llobregat (el Barcelonès) un projecte multidisciplinari amb el nom de ‘The Julandrons de la mà de la ‘performer‘ i famosa ballarina Sílvia Antolín, el poeta, actor, escriptor i flagell de liberals Mag Márquez i els fills putatius de la contracultura dels setanta del segle passat i naturals del punk del 77, Curtis i Krònia; immediatament després del confinament s’hi va afegir una inquieta activista, la poeta integrant del col·lectiu ‘Bio-LentosMireia Torralba. Totes plegades conformen aquesta polipoètica companyia ‘underground’ i extravagant.

The Julandronsno es prodiguen gaire en directe, així i tot en aquests dos accidentats anys han estat detectats a curioses localitzacions, com l’Espai Hybris o el TPK de l’Hospitalet del Llobregat, El balneari de La Puda d’Esparreguera (el Montserratí), Casa Maurizio de Sant Cebrià de Vallalta (el Maresme) o a la ciutat de Barcelona (el Barcelonès) en llocs com la Torre Llobeta, l’Antic Teatre, l’Ateneu Llibertari a les Festes de Gràcia i el Cementiri de Montjuïc… i ara també al Cafè de Mar de Mataró.

Tenen un film signat per una aclamada realitzadora sota el pseudònim de ‘Peluca Skin‘ on participa com a convidat especial l’escriptor Ricardo Rabella Bahillo: ‘The Julandrons en la Puda‘. 

Perifèric Poetry Mataró és un espectacle de micro obert de poesia. S’hi dóna cabuda a tota mena de manifestació poètica o artística posant èmfasi a la poesia escènica. Aquesta activitat sempre l’obre un o un/a artista convidat/da per l’ocasió i després s’obre l’escenari per a les persones que prèviament s’han inscrit, tot coordinat pel presentador del xou, Danilo Facelli.

Mostra els detalls

Data:
abril 13
Hora:
21:00 - 23:00
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , , ,