Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Perifèric Poetry presenta The Julandrons + escenari obert

13 d'abril de 2023 @ 21:00 - 23:00

Dijous 13 d’abril
21 h | Taquilla inversa
Espai Culinari del Cafè de Mar

Una gran selecció de rapsodes i performers omplirà l’escenari de polipoesia amb aquesta proposta artística trencadora. Amb la ballarina i performer Sílvia Antolín, els fills putatius de la contracultura Curtis i Krònia i la poeta Mireia Torralba.

A principis del 2020, poc abans que s’aturés el món, naixia amb una sessió a l’Espai Hybris de l’Hospitalet del Llobregat (el Barcelonès) un projecte multidisciplinari amb el nom de ‘The Julandrons de la mà de la ‘performer‘ i famosa ballarina Sílvia Antolín, el poeta, actor, escriptor i flagell de liberals Mag Márquez i els fills putatius de la contracultura dels setanta del segle passat i naturals del punk del 77, Curtis i Krònia; immediatament després del confinament s’hi va afegir una inquieta activista, la poeta integrant del col·lectiu ‘Bio-LentosMireia Torralba. Totes plegades conformen aquesta polipoètica companyia ‘underground’ i extravagant.

The Julandronsno es prodiguen gaire en directe, així i tot en aquests dos accidentats anys han estat detectats a curioses localitzacions, com l’Espai Hybris o el TPK de l’Hospitalet del Llobregat, El balneari de La Puda d’Esparreguera (el Montserratí), Casa Maurizio de Sant Cebrià de Vallalta (el Maresme) o a la ciutat de Barcelona (el Barcelonès) en llocs com la Torre Llobeta, l’Antic Teatre, l’Ateneu Llibertari a les Festes de Gràcia i el Cementiri de Montjuïc… i ara també al Cafè de Mar de Mataró.

Tenen un film signat per una aclamada realitzadora sota el pseudònim de ‘Peluca Skin‘ on participa com a convidat especial l’escriptor Ricardo Rabella Bahillo: ‘The Julandrons en la Puda‘. 

Perifèric Poetry Mataró és un espectacle de micro obert de poesia. S’hi dóna cabuda a tota mena de manifestació poètica o artística posant èmfasi a la poesia escènica. Aquesta activitat sempre l’obre un o un/a artista convidat/da per l’ocasió i després s’obre l’escenari per a les persones que prèviament s’han inscrit, tot coordinat pel presentador del xou, Danilo Facelli. Per aquesta edició de l’escenari obert d’abril, ‘parir sota l’aigua serà el tema recurrent que les participants hauran d’afrontar quan pugin a l’escenari.

Mostra els detalls

Data:
13 d'abril de 2023
Hora:
21:00 - 23:00
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , , ,