Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Perifèric Poetry presenta Àlex Loro amb l’espectacle ‘El Errante’ + escenari obert

20 d'octubre de 2022 @ 21:00 - 23:00

Dijous 20 d’octubre
21 h | Taquilla inversa
Espai Culinari del Cafè de Mar

Àlex Loro, nascut l’any 1975 a Badalona (el Barcelonès), és l’artista convidat en aquesta edició del Perifèric Poetry, graduat en Humanitats i artista multidisciplinari, en el seu vessant humanístic ha promogut activitats expositives i de divulgació en contacte amb diversos medis, a més de realitzar algunes investigacions de caràcter històric.

Encetà la seva carrera artística el 2014 com a rapsode dels seus propis textos poètics a diferents locals i escenaris alternatius de l’anomenat com a ‘underground barceloní’. A partir d’aquí ha desenvolupat un intens programa de formació en poesia escènica, improvisació teatral i art d’acció, participant al llarg del procés en innombrables actes relacionats amb l’Slam Poetry i l’Spoken Word, a més d’altres com recitals col·lectius, mostres de performance i art d’acció, o com a conductor d’esdeveniments culturals.

En aquesta actuació al Perifèric, l’Àlex representarà El Errante, un espectacle en solitari que ha estat creat i produït per ell mateix, un espectacle poètic i performatiu que combina veu, imatge, so i acció. Conceptualment construït al voltant de diversos elements onírics inspirats en la psicologia analítica formulada per CG Jung, descriu un descens cap a l’inconscient personal i col·lectiu, una (re)descoberta d’alguns arquetips culturals comuns, un enfrontament amb la mateixa ombra i, en última instància, una reflexió al voltant d’alguns conceptes com la dualitat, la posició que ocupa l’individu com a part integrant de l’ens social, o el paper de l’art com a medi catàrtic.

Quan totes les vies d’evolució i desenvolupament col·lectives són travades pel triturador social, només queda retrotreure’s cap a l’interior. L’ésser individual esdevé llavors un boig, un ésser alienat per un dolorós buit existencial, un errant a la cerca de la seva pròpia ombra, d’aquells elements inconscients que es troben en l’origen d’una intensa frustració.

 

Perifèric Poetry Mataró és un espectacle de micro obert de poesia. S’hi dóna cabuda a tota mena de manifestació poètica posant èmfasi a la poesia escènica. Aquesta activitat sempre l’obre un o un/a artista convidat/da per l’ocasió i després s’obre el micro per a les persones que prèviament s’han inscrit.

Mostra els detalls

Data:
20 d'octubre de 2022
Hora:
21:00 - 23:00
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , ,