Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Perifèric Poetry presenta Sara Raca + escenari obert

abril 11 @ 21:00 - 23:00

Dijous 11 d’abril
21 h | Taquilla inversa
Espai Culinari del Cafè de Mar

Sara Raca és una poeta mexicana, per aquesta edició del Perifèric Poetry, presentarà el seu espectacle ‘Ejerciciosobrelamor – cabaret fracasado –‘, en ell, explica com una dona obre consultoria, cansada de buscar l’amor, com a la ‘Dra. Corazones Rotos‘. Entre poemes, cançons, brindis i profunds qüestionaments, aquesta no presentació és la més recent d’aquesta autora, basada en la ‘plaquette‘ del mateix nom i va ser exhibida en la ‘Casa Rafael Galván‘ de la Universitat Autònoma de Mèxic en el ‘Ciclo Periplo Aural‘ en el novembre del 2022, així com a ‘Bardo: fuego y canciones‘ a la Baixa Califòrnia Sud, el juny del 2023.

Com ja hem dit abans, Sara Raca és una poeta mexicana nascuda a Guadalajara (Jalisco) l’any 1981. Hibrida, autodidacta i psicodisident. El seu treball ha repercutit entre veus joves independents del seu estat. Va estudiar psicologia, escriptura creativa i teatre. El 2006 va iniciar la seva cerca poètica. La seva proposta intermèdia oscil·la entre performance, drama, tèxtils, exploració vocal i vídeo. Activa narradora i guanyadora de diversos ‘Poetry Slams‘, és una representant de paraula parlada a Mèxic, sent convidada a fòrums internacionals de Poesia.

Realitza presentacions, creant obra tèxtil i oferint tallers, treballant en comunitat i viatjant. Sempre interessada a ser partícip i facilitar processos de recuperació i trobada humana a través de l’art. Des de 2010 té com a seu la Ciutat de Mèxic i aquest hivern du a terme una estada artística autogestionada a casa nostra.

Perifèric Poetry Mataró és un espectacle de micro obert de poesia. S’hi dona cabuda a tota mena de manifestació poètica o artística posant èmfasi a la poesia escènica. Aquesta activitat sempre l’obre un o un/a artista convidat/da per l’ocasió i després s’obre l’escenari per a les persones que prèviament s’han inscrit, tot coordinat pel presentador del xou, Danilo Facelli.

Mostra els detalls

Data:
abril 11
Hora:
21:00 - 23:00
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, ,