Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Jazz Jam amb Ester Quevedo

23 de febrer de 2023 @ 21:00 - 23:00

Dijous 23 de febrer
21 h | Preu entrada: Anticipada: 7 euros | Taquilla: 8 euros
Espai Culinari del Cafè de Mar


Clica aquí per a comprar l’entrada

ATENCIÓ: Cada reserva serà una taula. Recomanem fer les reserves per grup per poder així organitzar millor les taules i que tothom tingui una bona visió de la Jam. Si necessiteu atenció, modificació o ampliació d’una taula contacteu al 622 735 284 mitjançant el servei de WhatsApp o Telegram.


Abans que arribi el 10è Festival A la vora del Jazz de Mataró, al Cafè de Mar acollirem la visita d’aquesta reconeguda pianista. Recordeu que amb motiu del citat festival, aquest març no hi haurà Jazz Jam al Cafè de Mar, i les rependrem a l’abril.

Ester Quevedo va nèixer l’any 1993 a Madrid (Castella), va començar els seus estudis de piano ja de ben petita i, als seus set anys, se’n va a estudiar al Conservatori de Música de l’Escorial, on cursa els estudis de grau mitjà en l’especialitat de piano clàssic. Simultàniament, estudia a l’Escola de Música Creativa de Madrid, on va rebre classes per part de Tony Heimer i Bobby Martínez.

L’any 2011 es trasllada a Barcelona (el Barcelonès) per estudiar a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC), on es gradua en l’especialitat de piano jazz. Allà rep classes d’Albert Bover, Joan Díaz, Ignasi Terraza, Lluís Vidal, entre molts d’altres. També ha estudiat al conservatori de Rotterdam (Països Baixos), rebent classes de Rov van BavelSimon Rigter, Hans MantelIlja Reijngoud o Luis Rabello.

Actualment, és integrant de diversos projectes de l’escena musical barcelonina, entre els quals podem citar el quintet que ella capitaneja.

Les Jazz Jams al Cafè de Mar compten amb la secció rítmica de l’Associació Jazz Maresme i un convidat/da especial a cada sessió que obren la jam a tots els músics que s’hi vulguin unir. Porteu els vostres instruments i moltes ganes de compartir música, us hi esperem.

Mostra els detalls

Data:
23 de febrer de 2023
Hora:
21:00 - 23:00
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , ,